Jätä ilmoitus

Jätä ilmoitus verkkopalvelussa

Palvelumme on avoinna 24/7 ja voit jättää jatkossa samalla kertaa ilmoituksen useampaan Savon Median lehteen.

Voit jättää ilmoituksesi myös sähköpostilla asiakaspalvelu@savonmedia.fi (Muista kertoa lehti, julkaisupäivä, osasto sekä laskutustiedot henkilö/Y-tunnuksineen) puh. 017 303 500, asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 8 -16.

Jätä ilmoitus seurapalstalle

Kirjoita ruusupalstalle

Ruusupalsta

Lähetä onnitteluteksti ja kuva päivänsankarille. Kirjoita lyhyt onnitteluteksti ja onnittelijoiden nimet. Liitä kuva ja valitse toive julkaisupäivämäärästä. Huomioithan, että lehtemme ilmestyy tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Lähetä terveiset viimeistään haluttua julkaisupäivää edeltävinä päivinä eli maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina kello 13:een mennessä.
  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, jpeg, gif, png.